Tilbud

VELKOMMEN TIL SPORTSHUSET HORSENS - Fiskeri og Outdoor

 

Vi kender vores produkter fra praksis og lægger stor vægt på produktkendskab og professionel vejledning, så du altid får en god oplevelse derude.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe, eller besøge vores 500m2 store butik. 

Uanset om du mest er til kystfiskeri efter havørreder, makrel eller hornfisk, fiskeri på havet efter store torsk, havørred og laksefiskeri i å og elv , fiskeri efter de stor gedde madammer eller foretrækker en tur til Put & Take søen så kan du finde det helt rigtige fiskegrej i vores sortimemt.

Den rigtige beklædning er helt afgørende for en god oplevelse derude og uanset om du er på udkig efter nye waders eller varm inderbeklædning kan du finde den perfekte løsning til aktive outdoor aktiviteter - året rundt.

Her kan du finde alle de anerkendte brands som Simms, Guideline, Nám, LOC, Vision, Daiwa, Shimano, Fjällräven, Zpey, Westin, Pinewood, Lamson og mange flere.

Vores fluebinder afdeling bugner af materialer til dig der ønsker at lave den optimale flue. Vi er selv fluebindere om en hals og du kan altid spørge om ting der driller ved dit stik eller deltage i vores fluebindingskurser.

Vi fører materialer fra alle de førende grossister på markedet og har massere af gode kontakter, så bare spørg løs.

Alt i udstyr til lystfiskeri & andre Outdoor aktiviteter.
 

Vi glæder os til at betjene dig.

mvh
Team Sportshuset - Horsens

NÁM Fluestænger

Udviklet af skandinaviske lystfiskere

TILMELD NYHEDSBREV

Har du lyst til at modtage nyheder og gode
tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev: